مرجع دانلود مقاله , تحقیق و جزوه های دانشگاهی
دسته بندی محصولات

دانلود مقاله پزشکی سوء تغذیه

دانلود مقاله پزشکی سوء تغذیه     دانلود مقاله پزشکی سوء تغذیه21ص  سوء تغذیه یکی از مهمترین علل مرگ و میر و ناتوانی در کودکان می باشد . عدم تعادل بین مواد غذایی و انرژی مصرفی با نیاز بدن برای رشد ، نگهداری وعملکرد اعضای بدن ، عامل ایجاد این ناهنجاری است .کاوشیکور و ماراسموس ۲ نمونه از کمبود انرژی - پروتئین از این بیماری می باشند . اختلاف بین این دو نمونه بر اساس عدم وجود ادم و تورم بین بافتی است که در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,900 تومان

مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان

مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان           مقاله علوم تغذیه امنیت تغذیه در ایران و جهان  مقدمه : بانک جهانی در سال 1986 امنیت غذایی را به صورت «دسترسی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی برای داشتن یک زندگی سالم» تعریف کرد که این تعریف در کنفرانس رم مورد تاکید  قرار گرفت. این تعریف به سه عنصر «موجود بودن غذا»، «دسترسی به غذا» و «پایداری در دری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,200 تومان

مقاله علوم تغذیه پيشرفت هاي اخير ميكروفيلتراسيون در صنعت شير و مقايسه با باكتوفوكاسيون

مقاله علوم تغذیه پيشرفت هاي اخير ميكروفيلتراسيون در صنعت شير و مقايسه با باكتوفوكاسيون           مقاله علوم تغذیه پيشرفت هاي اخير ميكروفيلتراسيون در صنعت شير و مقايسه با باكتوفوكاسيون  چكيده: در اين مقاله ، پيشرفت هاي جديد در زمينه ريز پالايش با جريان عرضي cross flow mtro filtra tion   (CFMF) بوجود آمده ، مورد بررسي قرار مي گيرد . اكثر اين پيشرفت ها اختصاص به صنعت لبني دارد . استفاده از فرضيه فشار هيدروليك ترانس ممبران uniform trans ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان

مقاله علوم تغذیه آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط بوسيله لاكتوباسيلوس دلبروكي زيرگونة دلبروكي

مقاله علوم تغذیه آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط بوسيله لاكتوباسيلوس دلبروكي زيرگونة دلبروكي           مقاله علوم تغذیه آنتاگونيسم لاكتيكي و افزايش عمر ماندگاري گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محيط بوسيله لاكتوباسيلوس دلبروكي زيرگونة دلبروكي   بخش 1: توضيح مختصري در مورد آنتاگونيسم لاكتيكي اين پديده كه باكتري لاكتيكي هنگامي كه در محيطهاي كشت مخلوط وجود داشته باشد منجر به اثر بازدارندگي يا كشندگي بر روي سوشهاي وابسته به ارگانيسمهاي عامل فسا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,700 تومان
تعداد صفحه(1):